Hello . Welcome to My MESSY BLOG :) I think everyone should know that this is my Double Triple Story of My Life .. Jue Razak ~

Friday, 28 October 2011

Fesbuking ! I MISS YOU :(

Hye :-) .. Assalamualaikum ..
Dah 2 hari x merepek di belog . Sebabnya sangat lah BANYAK penyamun yang rajen mencuri kabel internet di kampung ny .. * sangat lah banyak sampai siap bold lagi .. Now pinjam broadband kakak yang maha lembab bak ceciput ! Huwaa ! Dah 2 hari x update blog ,makanya dah 2 hari jugak lah Jue x bole fesbuking sama Sepet .. adess ! Naseb ada hp kan ? Kalau x harus lah fengsan dibuatnya :DD ..

Hmm ,cakap pasal fesbuking nyh ,dulu Jue oke ja kalau takda internet pon .. Tapi time tu x jatuh cinta lg lah dengan fesbuk ! Hee .. Bila dah jatuh cinta ,haa amik ko .. kalau sehari x on9 tuh ,otak bagai nk cramp ! adoy :DD .. Mmm ,today otak agak gilos sbb meroyan takley tngok arryan ..

TAPI

Bertambah giloo lg kalau takley chat sama Sepet .. Sepet ,miss you lah ! ( Sepet baca maw kembang ny ) =p .. Hmm ,i wish u here :) .. * mak enon u syadap ! i noe u ANDARTU .. Hoho !

Okay Then ,tenet lembab ,makanya takley nk merepek panjang2 ! Babai ,Assalamualaikum :-)

I.M.I.S.S.Y.O.U.S.E.P.E.T    &    I.L.O.V.E.Y.O.U.H.A.F.E.E.Z 

2 comments:

♛RaRa♛ said...

hee sabar jeh lah kan.internet kat kwasan umah saya pon lembab ciiputtt..>,< hihi anyway salam perkenalan yeaa.:)

CikJueRazak said...

benoo tuh rara :) Hee ! kalaw x saboo ,dah lama terbang ke laot dh modem ny :D btw ,Salam pkenalan jugak rara :))